Tel: 040-2070702

Spoed binnen praktijkuren: 040-2046873
Spoed buiten praktijkuren: 0900-2049220
Bel 112 bij levensbedreigende situaties

Over de praktijk

VlaslantVlaslant huisartsenpraktijk is in 2000 ontstaan vanuit 3 solo huisartspraktijken. Vanuit het idee dat goede huisartszorg, nu en in de toekomst, alleen gewaarborgd kan worden door goede samenwerking, is er in het voormalige bibliotheekgebouw aan de waalreseweg een HOED gevestigd. Deze Huisartsen Onder Een Dak werken samen op het gebied van praktijkorganisatie, maar ook medisch inhoudelijk. Daardoor is het mogelijk om een breed pakket van service te bieden op een hoog medisch niveau. In oktober 2017 is de praktijk opnieuw geaccrediteerd volgens de zogenaamde NHG praktijk accreditatie.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook goede contacten te hebben met andere eerstelijns gezondheidsmedewerkers. In het pand is dan ook van het begin af aan een apotheek gevestigd. Later is er uitbreiding gekomen met de fysiotherapeut (het beweegcentrum), de psycholoog, kinderpsychologie, de cesartherapeut, en de podotherapeut.

Praktijk medewerkers:

  • 4 huisartsen: dhr. J.M.L.M. Corbey, dhr. A. de Boer, dhr. R.J.L.A. Mertens en mw. M.E.C. Jiskoot-van Ewijk,
  • 2 huisartsen waarnemer: dhr. N. Verhoeckx en mw. M. Schreur
  • doktersassistentes: Astrid Drost,  Karin Waterschoot, Loes van Moorsel, Maartje van de Ven-Sanders, Mara Goijens, Marijke Lamers-Sengers, Marly van Ham en Stefanie Stekhuizen
  • praktijkondersteuners: Caren Borst, Dieneke Uringa, Ilona van Puyenbroek en Inge Vossen
  • 2 praktijkondersteuner GGZ: Jeanne Smits en Felice Raemaekers
  • 1 praktijkmanager: Carla Kuijten

Daarnaast zijn er nog regelmatig AIOS (arts in opleiding),  doktersassistentes in opleiding, co-assistentes en studenten geneeskunde aanwezig. Dat zijn dus veel gezichten. Doordat u echter steeds een afspraak maakt met uw eigen huisarts en u, wanneer u daarvoor in aanmerking komt, ook gekoppeld wordt aan een vaste praktijkondersteuner, valt het gelukkig mee met hoeveel mensen u te maken krijgt.