Tel: 040-2070702

Spoed binnen praktijkuren: 040-2046873
Spoed buiten praktijkuren: 0900-2049220
Bel 112 bij levensbedreigende situaties

De huisartsen

De huisartsen van Vlaslant Huisartsenpraktijk zijn:

Ad A. de Boer

Al ruim 20 jaar huisarts en nog steeds is het een fantastisch beroep. Als je het voorrecht hebt om mensen in allerlei situaties bij te staan moet je dat met overgave doen, dan is geen moeite teveel en blijft het een uitdaging.Ik werk graag samen, met de collega’s in de praktijk, maar vooral ook  met de patiënt om samen de schouders onder een probleem te zetten, soms eenvoudig maar vaak complex. Ik geloof ook in de kracht van mensen, de mogelijkheden die iedereen heeft om actief aan de eigen gezondheid bij te dragen. Wij kennen de gezinnen vaak vele jaren en hebben een brede kijk op (medische) zaken, veelal als aanvulling op de (vaak onmisbare) specialistische  kennis en beoordeling.

Mijn doel is om me samen met de andere Vlaslant collega’s zo goed mogelijk voor U te blijven inzetten.

 

 

 

Marleen  M. Jiskoot-van Ewijk

Het mooie van huisarts zijn is dat je de mens achter de patiënt ook ziet. In al die jaren leer je iemand kennen met zijn/haar familie en werk in alle levensfases. Bij de verdrietige momenten maar ook bij geluksmomenten. Het is een uitdaging om met iedere patiënt samen die weg te kiezen die het beste bij die persoon past. Dat kan bij eenvoudige dingen maar ook (samen met de specialist) bij uitgebreide problemen. Vanaf het begin in 2000 altijd met plezier bij Vlaslant gewerkt. Zowel collega’s als assistentes en praktijkondersteuners zorgen voor een open en toegankelijke sfeer waardoor we ook van elkaars mogelijkheden gebruik kunnen maken. Teamspirit is voor mij belangrijk om goed te functioneren. Voor de toekomst wordt huisartsenzorg steeds belangrijker, samen met de collega’s bij Vlaslant wil ik graag goede zorg aan u blijven geven.

 

Hans2 H. Corbey

Nadat ik eerst 13 jaar als solist gewerkt heb, nu alweer meer dan 16 jaar met veel plezier samenwerkend in huisartsenpraktijk Vlaslant, met mijn collega’s en niet te vergeten met de doktersassistenten en de praktijkondersteuners.

Het enthousiasme voor het vak probeer ik ook door te geven als opleider voor aanstaande huisartsen aan de universiteit van Maastricht.

Ik denk dat het huisartsen vak in de toekomst nog voornamer gaat worden. Wij kennen de patiënten in het algemeen het beste en staan letterlijk en figuurlijk dichter bij de patiënt dan de specialist.

 

 

Robert R. Mertens

Sinds 2000 werk ik met mijn collega’s  tot wederzijds genoegen in onze groepspraktijk!  We staan voor laagdrempelige   kwalitatief hoogwaardige zorg dicht bij de mensen. Binnen het vak vind ik kleine chirurgie leuk om te doen en heeft de  reizigersadvisering/ tropische ziekten mijn speciale  aandacht.  Naast mijn werk als huisarts schilder ik graag in mijn vrije tijd en houd als bourgondier van lekker koken (en het opeten)!